Tack för detta år!

Jag, Tina vill tacka er alla för detta speciella år!
Ett år som har berikat mitt liv med nya bekantskaper, vänner, glädje och kunskap. Nu har det kommit till den dagen då det är dags att pausa YogaHome.
För exakt ett år sedan satt jag på samma ställe som nu, helt utan erfarenhet, men med en stark vision och dröm om att få skapa YogaHome i Bjärred, i en liten underbar by med massor av härliga människor.
Ett ”hem” fullt med yoga, olika yogaklasser och olika instruktörer. Ett ”hem” där man kunde finna fotvård, massage och zonterapi och en önskan om så mycket mer för hälsa, coachning, event, workshops, föreläsningar, kurser mm.
Att i mitten skapa navet för YogaHome, i köket, i rummet, att bara stanna och få lov att bara vara. Här har jag fått möjligheten att få njuta av härliga samtal, träffar, kontakter och förtroende. Ni har delat med er av så mycket, skratt, glädje, livet, tips och idéer.
Jag är så glad för att jag vet att ni är många som äntligen har kommit igång med yogan, att ni har upplevt glädjen och nyttan med att praktisera yoga.
Det känns så härligt att få ha varit en del av det, av er och att ni har tagit möjligheten, här på YogaHome.
Jag önskar mer än av hela mitt hjärta att jag hade kunnat fortsätta trots Corona, men tyvärr så låter jag YogaHome ta en paus, se vad Corona har för planer…
Min tanke är att så snart som möjligt öppna upp igen, med samma koncept fast med nya förutsättningar och möjligheter, och ny adress.
Just nu håller jag paus, njuter av allt det ni har gett mig under denna tid, en kort och intensiv tid, (lite för kort… ) Återkommer så fort det är möjligt.
Önskar er ett härligt slut och en underbar kväll, för att sedan öppna famnen för ett nytt, spännande, kul och härligt 2021🥂✨✨🥂🥳
Vi ses igen!! Varma kramar till er alla från mig
❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *