Hej alla underbara medlemmar på YogaHome!

YogaHome ligger mig varmt om hjärtat och det är så oerhört härligt att ha fått all den respons från alla er som har kommit hit.

Att starta upp YogaHome och fått möjlighet att skapa, har gett mig oerhört mycket erfarenhet, glädje och kärlek. Att ha en vision, att följa den och se det resultat YogaHome har blivit gör mig stolt!!

YogaHome ligger helt rätt i tiden, och konceptet är fantastiskt. Självklart har det varit en del som säkert skulle kunnat gjorts annorlunda, men i det stora hela så har det varit underbara månader i mitt liv.

Corona fanns inte när vi planerade som mest. Corona fanns inte när hyreskontraktet skrevs. …. Corona fanns inte!

När vi började bli medvetna om det, så var det ändå inte värre än att det skulle avta i slutet på maj…

Corona har inte släppt taget och det är svårt att se slutet just nu. Nu är det viktigt att anpassa sig för en ny ”tid” och hitta möjligheter, framtiden kommer bli både bra och spännande. Med säkerhet vet man att det inte kommer bli som förr….

Detta påverkar så klart YogaHome. Med sorg så väljer jag att pausa verksamheten då det finns möjlighet att lämna över lokalen till ett helt annat koncept/företag.

Som jag skrev i förra brevet så har vi gjort allt man kan för att skapa en trygg miljö hos oss. Då klasserna blir färre och med färre deltagare så är det tyvärr dags att dra i handbromsen.

YogaHome kommer finnas kvar. Jag tar med mig allt som ni har gett mig i form av kärlek, önskningar och kunskap. Utan er hade aldrig YogaHome blivit vad det blivit. Tusen tack!!!!

Jag kommer att utveckla, satsa och ta det bästa med mig. Men dörrarna stängs på Neptunivägen den 31/12. Vi driver YogaHome under december månad enligt schema, som planerat, och ni är alla välkomna!

Missa inte all yoga på juldagarna  Det blir en annorlunda jul, gör något härligt med den och låt yogan bli en del av det. Kör alla dagarna med Vinyasa varvat med Yinyogan, eller välj bara enstaka klasser.

Jag kommer tillbaka med YogaHome, med andra förutsättningar, med mer kunskap och med erfarenhet av vad covid-19 gett mig. Jag kommer att hålla er uppdaterade. (Med tanke på GDPR vore jag tacksam att ni hör av er om ni inte önskar vara kvar i medlemsregistret).

Tack alla ni underbara människor som jag har fått möjlighet att träffa, lära känna och fått ert förtroende till YogaHome.

Vi kommer att mötas igen!! Snart!

All min kärlek till er, var rädda om er och varandra. Stanna upp, ta ett skönt andetag, låt ert innersta få blomma och ge er själv förutsättningar för att kunna stanna upp och njuta i livet!

Min allra största varma kram till er ALLA

Tina

 

Har ni frågor så får ni gärna höra av er. För återbetalning av era klippkort löser vi det efterhand, så bara maila så ser vi hur saldot ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *