Infinite – Hudvård när det är som bäst!

Aloe Vera har blivit för mig och P.S – Studio ett självklart val!
Har inte hunnit prova alla produkter, men här är ett axplock som vi varmt kan rekommendera.
Infinite hudvård där man verkligen känner att ansiktet får all omvård man kan önska.
Det är rengöringslotion, uppstramande serum, kosttillskott och ansiktskräm. Samtliga produkter verkar återfuktande, mjukgörande och hudvårdande med full fokus på antiaging.
Vid regelbundet användning ger produkterna din hud en upplevelse av en jämnare hudton och textur som bidrar till en ungdomligare känsla. Det går att köpa styckvis men självklart är det fördelaktigt att köpa i ett paket.
Jag har använt Infinite hudvård i två månader nu och känner en orörd skillnad!
Har tidigare använt många välkända märke och varit jättenöjd men med Infinite hudvård så är det skillnad.
Senast igår när min son kom hem, klappade han mig på kinden och sa -” vad len och mjuk du är mamma” ❤ Då hade jag inte ens hunnit smörja in mig för dagen.
Det är så jag upplever det och då man har passerat 50 så händer det mycket med hud och kropp. Elasticiteten  är inte som den var när man var yngre, tyvärr bara att erkänna. Men det finns produkter som kan hjälpa till,
lite grann iallafall och det är tur😍👏

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *