Forever Ultra, Fantastisk god shake!

Forever Ultra!  Vanilj eller Choklad

God shake som är lätt att blanda. Jag använder mandeldryck eller havredryck. Högvärdig protein, viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier. Passar utmärkt som måltidsersättning vid viktkontroll eller som ett mellanmål,

Nu är det semestertider och ofta är det då man unnar sig lite extra av allt och det är man värd, det är gott.

Man kan vara ganska sund med vad man äter men ett glas vin i solen är så gott. Där är jag…. Men man kan även välja att vända sin vardag till att bli mer medveten och sund. Man har några veckor på sig att ”lära” sig göra nya val. Det är en spännande resa.

Jag önskar att jag hade den karaktären, men jag gör något mitt emellan… Just nu väljer jag att ersätta ett, kanske två mål om dagen med Forever Ultra och det mår jag jättebra av. Framför allt om jag har slarvat några dagar och känner mig både svullen och jäst. Får lite kontroll men ingen viktnedgång. Men det är mitt mål.

Måndag den 16/7 startar jag C9 som innebär att de två första dagarna dricker man mestadels men samtidigt får man i sig fiber och förbränning  och ork med hjälp av Forever Therm. Dag 3 – 9 så får man förslag på flera fantastiska recept som man kan fördelaktigt äta på kvällen men går att ta det på dagen istället. Det finns listor på det man kan låta sig äta mycket av och även det som man ska äta  lite mindre av.

C9 är en box där alla verktyg finns för att lyckas. Bara hör av er för mer info och jag finns där under alla 9 dagar😃😍 Men självklart kan man köpa enbart Forever Ultra, forever Fiber eller Forever Therm var för sig

Vad uppnår man med detta? Man bara bromsar sin vardagsstil till troligtvis lite lättare. En kickstart till din resa mot ditt hälsosammare jag! Det är effektivt, enkelt och alla verktyg finns för att lyckas.

Jag har tidigare kört C9 och man mår så bra! men det är viktigt att antingen låter sig vara nöjd eller så fortsätter man lika målinriktat sin fortsatta resa, och självklart hjälper jag till med fler härliga verktyg!

Det viktiga är att utgå från sig själv! Vi behöver inte vara si eller så,  utan vi ska bara må bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *