Njuter och lĂ€ngtarđŸ™â€ïž

SĂ„ underbart hĂ€rligt att Ă€ntligen fĂ„tt möjlighet till Yinyoga. MĂ„ste erkĂ€nna att man Ă€r ringrostig och det var rĂ€tt nervöst, men jag njöt av fĂ„ guida dessa fantastiska yogisar pĂ„ gosiga ullmattor, med hjĂ€lp av bolster, block, och filtar 🙏🌟 Jag lĂ€ngtar till mĂ„ndag igen!

Varje mÄndag kommer jag bjuda pÄ te och nÄgot litet till, för att ha en liten stund efterÄt, ifall man kan och vill. I mÄndags blev det fröknÀcke med chili och rosmarin, och en liten fikon/choklad boll dÀr det var bÄde ingefÀra och chili i.

Nu pĂ„ mĂ„ndag funderar jag pĂ„ mangosmoothie med ingefĂ€ra, kardemumma och cocos/mandeldryck… Kan det vara nĂ„got?

Jag Àr tacksam för att Eva Àn en gÄng hörde av sig och frÄgade om det inte var dags att hÄlla lite Yinyoga. Att fÄ möjligheten att vara i hennes fina lokal i Löddeköpinge Àr fantastiskt. Eva driver Yogakick och hon erbjuder en mÀngd olika yogaklasser och hon har Àven en underbar yoga för barn med sagostund. För att boka pÄ yogakick sÄ gÄr ni bara in pÄ Timecenter sÄ hitta ni alla klasser dÀr. (Àven min yinyoga)

Jag mĂ„ste ocksĂ„ skriva om var jag hittar min egna stund pĂ„ yogamattan… Studiosamadhi som My och Linda driver. De erbjuder ocksĂ„ mĂ„nga fina varierande yogaklasser, och det Ă€r hĂ€r jag sjunker ner i ullmattan och My guidar, varje onsdag. Den stunden Ă€r sĂ„ viktig och jag Ă€lskar det.

Studiosamadhi ligger i Löddeköpinge pÄ underbara Wellnesshouse. Det finns lite tankar och planer pÄ att jag ska hjÀlpa till pÄ nÄgra event nu under vÄren. Det ser jag fram emot och det ska bli sÄ kul!

Mina planer och tankar Àr mÄnga, och jag ser fram emot vÄren 2023. Hoppas ni ocksÄ gör det, var ni nu Àn befinner er pÄ er resa och Àventyr.

Kanske ni just nu hĂ„ller pĂ„ att vĂ€lja en stig… En stig/vĂ€g som skapar nyfikenhet och Ă€r kanske lite utmanande, kanske lite lĂ€skigt… Eller den stigen som ni kĂ€nner, den som Ă€r  trygg, varm och precis sĂ„ som det ska vara… Livet❀

En stor och varm kram till er allađŸ€—đŸŒžđŸ€— och njut av helgen!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *