Niklas Törngren – Yogainstruktör💪🤩🌟

Vilken härlig helg☀️☀️☀️ något blåsigt och kallt idag, t om små korn av hagel som gör en påmind om att det fortfarande bara är April🥴

Vill idag presentera ytterligare en fantastiskt instruktör som kommer att förgylla tisdagskvällarna i studion!

Niklas Törngren – Välkommen 🤩💪🤩

Niklas är pappa till två små energiknippe och bor tillsammans med sin fru i Bjärred.
Han brinner för personlig utveckling och med hans bakgrund som officer i svenska försvarsmakten har träning alltid varit en del av hans liv.
Yogan för Niklas är kontraster, eftertanke och mental träning. Yogan ger honom en balanserad tid, träning, känslor, välmående och återhämtning – Yogan är nyckeln för att leva ett hållbart liv!

Niklas klasser är utmanade, varierande och lekfulla, för alla!

•power flow
– dynamisk, lekfullt och varierande yoga. För dig som vill utmanas fysiskt och mentalt. För dig som är något bekant med solhälsningen och gillar att svettas.

•Yoga för män!!!
– för alla män som är nyfikna, och som även ser fördelar med yogan för bl a bli rörligare, stabilare, starkare och smidigare kropp. Yogan har så mycket positiva effekter på hälsa och välmående.
Niklas guidar er genom passet och ni lär er grunderna. Ni kommer inte att ångra er!
Inga förkunskaper eller erfarenheter av yoga behövs, tillsammans med Niklas så skapar ni skratt, svett – en stund med högt i tak

Niklas är certifierad globalyoga instruktör.

Nu har ni fått ”träffa”några av teamet på YogaHome, och kommande vecka kommer fler att dyka upp🤩

Med all respekt för covid 19 så vill vi ändå öppna, komma igång och tillsammans möta yogan i små men välbehövliga klasser.
🌍🙏🌍❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *