☀️☀️Marina Holm☀️☀️

Att vakna upp och möts av dessa underbara strålar sipprande in i sovrummet☀️ , det är helt fantastiskt!

En annan solstråle jag fick lära känna för några veckor sedan är Marina Holm, en härlig positiv tjej som smittar av sig med sin glädje.
Marina kommer ni också få träffa som instruktör på YogaHome🙏

Med den glädje och kärleken till yogan kommer hon ta med er på fantastiska upplevelser på mattan, där ni möter er själv under 75 minuters vägledning av Marina

Redan i 20 års ålder i centrala Göteborg landade hon i en lägenhet, i barnets position och shavasana tillsammans med en yogainstruktör och en vän….. man kan ju bli lite nyfiken, eller hur😉🥴

Sedan dess har yogan och träning varit en del av hennes liv. Yogakurser i olika stilar, gott och blandat gjorde att hon bestämde sig för att utbilda sig till yogalärare. Ett självklart beslut som blir en tillgång på YogaHome!

Marina kommer finnas YogaHome på onsdagmorgonen för att låta er vakna på det absolut bästa sättet. Inget pass blir likt det andra, men den röda tråden är, hatha tillsammans med Yin.
Ni kommer även få njuta av solhälsningens fantastiska välkomnande för dagen. Morgonpasset kommer vara mjukt, skönt och ett härligt uppvaknade för dagen❤️

Torsdagkvällen kommer hon finnas där för er som vill runda av veckan och njuta av 75 minuter på mattan. Här kommer vinyasa flow ha sin grund, med styrka och flöde, avslutningen kommer landa på mattan i en skön avslappnande shavasana – lugnt och skönt.

Visst låter det härligt! Så fort vi släpper tiderna så bör ni vara snabba på att boka! Vi kommer ha begränsat med mattor så länge rekommendationerna säger att vi ska vara försiktiga.

Den kunskapen vi får nu ang covid19 är något som vi alltid under alla omständigheter, kommer ha med oss med hur viktigt det är att vara försiktig.

Så glad jag är att Marina kommer vara med oss på YogaHome – 2: våningen centralt i Bjärred🙏🙏🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *