Min resa genom chakra 🌎💞 börjar nu.


En helg med nya erfarenheter och ett välbefinnande som heter duga.

Två fantastiska dagar i Ålabodarna i Glumslöv – Skåne. Med chakra som tema, ledd av Helene.

Helene ÄR yoga, en fantastisk kvinna med en närvaro som känns, unik och så fantastisk att det inte går att beskriva, man ska uppleva det!

Chakra är något som finns i oss, man kan inte se det, men man känner det.                                                 Det är hjulen som “snurrar” från bäckenet upp till hjässan – 7 stycken. ( det finns fler)
Känslan för dessa sju kan vara när vi känner glädje/olust, rädsla/modig, kreativ mm.

Tankar som: Att ha, känna, agera, älska, tala, se och veta är något som händer i oss varje dag, likaså motsatserna.

Våra chakra behöver snurra jämt och fint, och de snurrar med hjälp av energi som vi andas in med våra andetag.                                                                            Har vi obalans i något av våra chakra, det kan vara både för mycket och för lite av något, som gör att vi  påverkas.

Att lyssna och känna av våra chakra ger oss också en medvetenhet och förståelse, det ger balans i livet.
Det gör man inte bara “sådär” utan det krävs en nyfikenhet, lyhördhet till sig själv – Och så mycket man får tillbaka!!! Till sig själv!

Och vem är viktigaste? För att kunna ge bör man kunna ta emot. Ju mer man är tillfreds och känner sig själv, desto mer kan man ge och hjälpa andra.

Att kunna skapa en egen skön balans, en inre kraft och potential, gör livet kanske inte enkelt men behagligare och lugnare.

När man börjar med att lära sig något så märker man att man kan så lite och det finns så mycket att lära. Ju mer man lär sig, desto mindre kan man…. visst är det en spännande ekvation 😉

Nu börjar min resa in i shakrar och den kommer jag dela med mig här under sommaren.                             Jag kommer börja idag, i hängmattan tillsammans med Ronja.
Imorgon går planet till Mallorca där jag alltid finner den där speciella känslan bland oliver, dofter, hav, klippor, sten, sol och värme.

Citat Snobben till sin husse Carl som säger: – Vi lever bara en gång Snobben.
– Nej, svara Snobben, Vi dör bara en gång, vi lever varje dag.❤️

Visst är det så. Idag, i min hängmatta börjar jag med rotchakrat, det är dags att rota sig, att se naturen. Fundera över måsten, trygghet,gränser. Jag är.

Njut av er dag, var rädda om er och låt er känna er starka, glada, ledsna… känn hopp

Min kram till er💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *