Mamayoga med Kristin🧘‍♀️🧸

Att börja dagen med en underbar promenad bland skog, hav och klippor❤️ att få sällskap av får och hästar❤️ – Ännu en fantastisk söndag som vi njuter av🌍

YogaHome har glädje att presentera ytterligare en stjärna – Kristin Ejdehag!

Kristin är mamma till tvillingflickor 6 år gamla och en liten gosse på 2 månader. Hon driver sin egna yogastudio hemma i Bjärred
– ”Yoga Nära”

Glädje för oss är att hon varje tisdag kommer att vara hos oss på YogaHome med Mamababy yoga.

Klassen passar er som är nybliven mamma och att inte bebisen har börjat förflytta sig😉

Mamababy yogan är stillsam och stärker dig både mentalt och fysiskt. Ni kommer tillsammans med Kristin att hitta lugn och en skön avslappning.
Samtidigt kommer ni stärka upp muskulaturen kring bäckenet, bål, rygg samt öppnar upp kring bröstet och för flexibiliteten i ryggraden.
Yogan kommer att rusta din kropp för de ogynnsamma amningspositionerna, hitta lugn i din nya roll samt hitta styrkan i muskler som har tänjts ut under graviditeten och förlossningen.

Kristin är en aktiv yogis sedan minst 5 år tillbaka, då yogan blev en större del av hennes intresse och liv så hon bestämde sig för att utbilda sig. Resultatet blev att hon nu är certifierad GlobalYoga instruktör sedan 2019 med påbyggnad av Global Yoga Power och Global Yoga Mama.

För Kristin är yogan frihet, en frihet som låter hela henne få utrymme.
Yogan gör henne starkare och ödmjukare mot sig själv och omvärlden. Kristin är tacksam för allt som yogan gör för hennes kropp och sinne, yogan hjälper henne att njuta av nuet och möjligheten att ta tillvara på allt positivt som sker omkring henne.

Att låta dig ta tid till dig själv och med din bebis, på mattan, vägledd av Kristin är en underbar start på dagen❤️🙏

Tack Kristin för att du vill vara med i YogaHome och att du ger alla bebisar en bra start i livet tillsammans med sina mammor🧸🙏

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *