Det röda chakrat ❤️

Mallorca❤️ Ön i mitt hjärta…
inte helt lätt att skapa fokus på yoga och chakra när man är lite överallt och ingenstans🥰 Och då är man här, lite av yogans ”mecka”

En resa genom ön med lite spännande situationer…. började efter att vi hämtat ut bilen, lastat in väskorna och destination öster. Känslan av att man inte kan köra vilse då man inte vet var man ska… så skönt!! Ett leende till varandra
Och bilen rullade – det löser sig, vi har hela dagen på oss😊

Helt novis om chakra men samtidigt så har det alltid funnits i mitt liv, men jag har inte kunnat sätta ord eller tankar kring det… det där med magkänsla känner ni nog alla till. Eller det där att jag behöver plats… jag behöver styrka, förståelse, den där känslan om rätt och fel…
Det händer i oss, men vad är det jag vill förstå? Vill jag veta? Eller ska jag bara fortsätta och tycka att allt är ok, hemskt eller bara acceptera? Gilla läget…
Ja, upp till var och en, men om nu vi kan ta lite hänsyn till våra chakra och bara låta oss känna in, låta oss ta ett extra andetag och bara vara… kanske inte helt fel… eller hur!

Det röda chakrat, rotchakrat…där vi rotar oss, som är placerat precis längst ner i bäckenet. Där vi kan känna oss nöjda, friska och känna oss stabila. Att hålla en känsla för att vara – jag är!

Jag bromsar här, lite i taget, lite fördjupning i det röda chakrat – Muladhara. En lotus med fyra kronblad, fyrkanten i mitten representerar jorden. Man pratar om element och elementet i muladhara är jord och sinnet är lukt.

Det är så spännande, dock lite splittrad i att kunna fördjupa mig just nu, då palmer och tallar förgyller min tillvaro.
Men här och nu – är jag,  jag är❤️

Vill önska er alla en skön söndag och låt er bara vara, i ert starka jag är, en klapp på axeln och förstärk ert egna jag.

Kramar från mallorca

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *