A New Beginning

A new beginning – skapa den höst du önskar!
Dubbelklass med sankalpa

Vad vill du skapa, om allt var möjligt? Vad väljer du för dig, mitt i 2020? Denna dubbelklass är för dig som vill skapa och öppna upp för möjligheter i ditt liv just nu. För att komma ner från huvudet till kroppen börjar vi med en lång intoning, därefter en delning, och
sedan ett mjukt och återhämtande yinyogapass. Efter det öppnar vi upp för möjligheterna att meditera, skriva och sätta intention för tiden vi har framför oss nu. Utifrån det du skrivit formulerar du sedan ett sankalpa. Ett sankalpa är en innerlig förklaring, en strävan mot något du vill vara. Du ska bara ha ett sankalpa och upprepa det för dig själv över en mycket lång period. Under pausen mellan klasserna bjuds du på en smoothie och kan ta en promenad för dig själv i tystnad.

Under andra delen kommer vi använda vårt sankalpa och guidas in i Yoga Nidra meditation, den yogiska sömnen.

Vad innehåller en klass i yinyoga?
Yinyogan anpassas efter kroppens meridianer, energilinjer som går genom hela vårt system. Genom fokus på kroppen, yogisk filosofi, andning, medveten närvaro, meditation och visualiseringstekniker guidas du in i en inkännande, frigörande och lugnande men samtidigt kraftfull stund på mattan.

Klassen ger dig ökad kroppsmedvetenhet, ökade inkännande förmågor och ökad kontakt med dina känslor, samt öppnar för nya möjligheter.

Tid och datum

Datum: 6/9 2020

Tid: 09:00-10:30 och 11:30-13:00

Pris: 500kr Inkl Grön Smoothie

Instruktör: Linda Sjöholm (Yogaglädje)

Boka Här